Végre elkezdjük a bajnokságot!

Az NB1/B keleti csoportjának 1. fordulójában csapatunk a Pénzügyőr SE csapatát látja vendégül a Soroksári Sportcsarnokban. A kéthete elmaradt mérkőzést fogjuk pótolni a szerdai napon.

 

Új csapat, új edző, új remények

 

Eddig nem volt szerencsénk, hiszen háromból három bajnoki fordulónkat kellett elhalasztani. Múlt héten már majdnem sikerült pályára lépni, de végül nem jött össze. Viszont szerdán pótoljuk az első fordulóban elmaradt bajnoki találkozónkat. Alaposan átalakultunk az előző évhez képest. Kilenc év után új vezetőedzővel, Nagy Attilával kezdjük meg a bajnokságot. A játékosállományunk is alaposan megváltozott. Többen távoztak, míg érkezett Duráczky Bozsó Leila, Pánczél Petra, Pompor Anikó, Kubina Molli, Aron Andrea, Varjú Liliána, Balog Bertina, Stachó Vivien, Szerző Regina, Albert Helga, Ujvári Dorottya. Sok felkészülési mérkőzést játszottunk és nagy hangsúlyt fektettünk a csapatépítésre is. Úgy gondoljuk, hogy jól sikerült a felkészülésünk, bár még vannak apró hibák, amiket ki kellett csiszolni az utolsó héten. Hogy ez mennyire sikerült az szerda este kiderül. Múlt héten remekül sikerült a főpróbánk, hatgólos győzelmet arattunk a Hajdúnánás ellen a ligakupában. Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk, a „Szpari” tavaly mindkét pontot el tudta vinni a Soroksári Sportcsarnokból, mindent elkövetünk, hogy ez ne ismétlődhessen meg.

 

Az előző kiírásban a mieink a 3. helyen álltak a bajnokság lefújásakor, ellenfelünk pedig a 2. pozícióban zárt.

 

A Kispest/SZISE Pénzügyőr SE elleni kerete:

Duráczky – Bozsó Leila, Kubina Molli, Pompor Anikó kapusok, Albert Helga, Szerző Regina, Szabó Edina, Kovács Krisztina, Balog Bertina, Stachó Vivien, Gazsovics Virág, Felső Anna, Aron Andrea, Ujvári Dorottya, Pánczél Petra, Varjú Liliána.

 

 

Vezetőedző: Nagy Attila

 

 

 

Vereséggel kezdte meg az idényt a Szpari.

 

Pénzügyőr sem sokkal szerencsésebb, mint mi. Az első két fordulóban nekik is halasztani kellett. Viszont múlt hétvégén pályára léphettek a PC Trade Szeged otthonába, ahol kétgólos vereséget szenvedtek. Nem sok változást hozott a nyár a Pénzügyőr számára. Az Oláh – Berta – Mayer hármas a Kőér utcában maradt. Csak Hlogyik Petra távozott a DKKA csapatába. Az egyben maradt kerethez Hudra Anikó Fehérvárról, Bíró Fanni pedig Szekszárdról csatlakozott. Felkészülésük során kikaptak a Kozármislenytől és a Vasastól. Tavaly remek szezont futottak a Szparis lányok. Ami az erőssége lehet az idei csapatnak az, hogy régóta együtt játszanak és Őze Beáta kiváló munkát végez a kispadon. Tavaly a keleti csoport meglepetés csapata voltak és idén is a dobogós helyekért csatázhatnak. Tavaly a megszerezhető 4 pontból 3-at szereztek meg ellenünk. Nyerni szeretnének a nyitó mérkőzésen.


A Pénzügyőr SE 2020/2021-es kerete:

 

Bagi Kata Barbara, Berta Bianka Bíró Fanni, Blaubacher Dóra, Csatlós Csenge, Fadhle Amna, Hermann Gréta, Hudra Enikő, Kovács Henrietta, Ködmön Krisztina, Mayer Lívia, Oláh Kyra, Pastorevoká Edina, Pindák Bernadett, Polgár Rebeka, Rubint Evelin, Sass Kincső, Szász-Fejér Anna, Szécsi Adrienn, Tímár Petra, Tóth Adél, Tóth Georgina.

 

 

Vezetőedző: Őze Beáta

 

 

Mérleg:

 

Kilencedik mérkőzés következik: 8 mérkőzésen 4 győzelem 1 döntetlen 3 vereség 223-213 +10

 

Kőér utca /hazaiként/: 4 mérkőzésen 2 győzelem 2 vereség 119-109 +10

 

2010.11.21 Kispesti AC – Pénzügyőr-Spartacus SE 34-22 +12

 

2012.05.19 Kispest NKK – Pénzügyőr – Spartacus SE 30-33 -3

 

Soroksári Sportcsarnok:

 

2017.10.02 Kispest NKK – Pénzügyőr SE 39-35 +4

 

2020.02.09 Kispest NKK – Pénzügyőr SE 16-19 -3

 

 

Kőér utca /vendégként/: 4 mérkőzésen 2 győzelem 1 döntetlen 1 vereség 111-104 +7

 

 

2011.05.07 Pénzügyőr – Spartacus SE – Kispesti AC 23-24 -1

 

2011.12.03 Pénzügyőr – Spartacus SE – Kispest NKK 25-27 -2  

 

2018.03.11 Pénzügyőr SE – Kispest NKK – Endo Plus Service 36 -26 +10

 

2019.09.14 Pénzügyőr SE – Kispest NKK 27-27

 

Mérkőzés információ:

 

Játékvezetők:

 

Dáné Rita – Gyimesi Metta páros lesz.

 

Versenybírók:

 

Somogyvári Tibor – Várhegyi Attila

 

Szerelés:

 

Csapatunk tiszta fekete mezben, fekete nadrágban, vendégeink fehér szerelésben lépnek pályára.

 

 

NB1/B Keleti csoport I forduló

 

Kispest NKK /SZISE– Pénzügyőr SE

2020.09.30 szerda

Soroksári Sportcsarnok 18:30

Jegyár: 500- 1000ft

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.