Drámai végjáték

Tíz másodpercen múlott a továbbjutás

 

Kétgólos előny a szünetben

 

Hétgólos hátrányból kezdtük meg a találkozót. Az első 10 percben felváltva estek a gólok. A 15. percben Puskás és Gazsovics góljaival előnyre tettünk szert. Az első játékrész kiegyenlített volt. Mi nagyon sok ziccert hibáztunk el, hátul jól védekeztünk. Vendégeknél csak Polics és Szemmelrock jelentett némi veszélyt. 24. percben Szita és Szabó góljaival újra két gólra el tudtunk menni a mislenyiektől amit meg is tudtunk tartani a szünetig.

 

A képen a következők lehetnek: 4 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya

 

 

Kezünkben volt a továbbjutás

 

Remekül kezdtük meg a második játékrészt. Szabó és Kovács révén 5-1-es etapot tudtunk csinálni. a 41. percben már hat góllal vezettünk. A 45. percben Polics megkapta a harmadik kétpercesét. Mondanunk sem kell, hogy a vendégek egyik legjobbjának az elvesztés nagy esélyt adott nekünk a továbbjutás szempontjából. Csapatunk vérszemet kapott jóval nagyobb tempót tudtunk diktálni, mint a vendégek és le is dolgoztuk a hátrányunkat. Sőt a 46. és 49. perc között újabb 3-0-ás szakaszt tudtunk csinálni. Mód, Puskás és Szabó remekül játszott elől. Győri parádésan védte a kapunkat. Az 56. percben már 10 góllal vezettünk. Mindenki elhitte, hogy ez a meccs már megvan, de sajnos nem így lett. Az utolsó 4 percben nem tudtunk gólt lőni. Ahelyett,hogy nyugodtan járattuk volna a labdát kapkodva rossz megoldásokat választottuk. Hornyák és Hosszu góljaival hétre felzárkóztak a vendégek. 25 másodperc volt a mérkőzésből mi támadhattunk. Vendégek kijöttek emberfogásra. Mód remekül játszotta meg Szitát, aki óriási helyzetből nem tudta belőni ziccerét, bár kapura lőni sem kellett volna, csak eldugni a labdát. Nyolc másodperc marad a hátra, amit a vendégek egy gyors góllal tudtak befejezni. A vége hatgólos győzelem lett, de ez nem volt elég a továbbjutáshoz.

 

A képen a következők lehetnek: 2 ember, sportoló emberek és cipők

 

Összességében remekül játszottunk végre a nyári kispestet láthattuk a pályán. Az utolsó két percet nagyon elhibáztuk. Elhittük, hogy megvan a továbbjutást. Az 58.percben 10 góllal vezettünk, de bután játszottuk le a végjátékot, aminek következtében 54-55-ös összesítéssel kiestünk a liga kupából.

 

Liga kupa negyeddöntő

 

Kispest NKK – Kozármisleny SE 28-22 (11-9)

 

Gyáli Sportcsarnok 50 néző JK:Sándor-Szabó

 

G:Puskás Lilla 8,Szabó Edina 8(1), Mód Noémi 5, Kovács Krisztina 3,Gazsovics Virág 3, Szita Katalin 1.

 

Hétméteresek: 1/1 ill. 2/1

Kiállítások: 0 ill. 12perc

Piros lap: Polics Tímea

 

A mérkőzés alakulása: 5p:2-3 10p:3-3 15p: 5-5 20p:7-6 25p:10-8 30p:11-9 35p:14-10 40p:16-11 45p:20-14 50p:24-16 55p:28-18

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.