Fáradt győzelem

Izgalmas mérkőzésen tartottuk itthon a két pontot.

 

Háromgólos előny a szünetben

 

Jól kezdtük meg a találkozót, Mód, Szabó és Puskás góljaival háromgólos előnyre tettünk szert. A vendégek első találatát Szabados szerezte az ötödik percben. Az első 10 percben mi irányítottunk, könnyű gólokat tudtunk szerezni. Talán el is hittük, hogy könnyebb mérkőzés áll elöttünk. De aztán egyenlítettek a vendégek, akik keményen védekeztek, ami nem ízlett nekünk. Két Puskás egy Felső és Mód góllal ötgólos előnyt tudtunk szerezni. A vezetés mégsem nyugtatott meg minket. Próbáltuk az amúgy fáradt csapatunkat forgatni, Krenner,Réti és Orell érkezett a pályára. A 22.percben, Krenner megszerezte első bajnoki gólját, sőt a következő percben újra be tudott találni. A 26 percig tartottuk a négy-ötgólos előnyünket. Bár nem játszottunk, jól de elöl eredményesen tudtuk kihasználni a ziccereinket. Az utolsó két percet a vendégek nyerték, így háromgólos előnnyel mehettünk pihenni.

A képen a következők lehetnek: 3 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya

Horror végjáték, Puskás és Pityer remekjátéka döntött.

 

Csapatunk finoman fogalmazva bent marad az öltözőben. Ötperc alatt ledolgozta az hátrányát az amúgy jól játszó balmazi alakulat. A 35-ik percben Mód és Szabó gólja törte meg a gólcsendünket. A 37 percben Gazsovics és Puskás góljaival újra eltudtunk, menni 3 gólra. Azt gondoltuk, hogy itt ezen a ponton megnyugszunk és tovább tudjuk majd növelni az előnyünket. Nagyot tévedtünk, Szabados két Ekker egy góljával újra egál lett a találkozó. Közben Győrit, Pityer váltotta a kapuban. A kapus csere remek húzás volt, hiszen Ági elfáradt a kapuban. Pityer szenzációsan védte a kapunkat, több nagy ziccert hárítani tudott. Továbbra is nagyon agilisan védekeztek a vendégek. Módot és Puskást kivették a játékból. Nagyon nehéz percek következtek. A 18 percig újra háromgólos előnyt tudtunk összeszedni. Elöl Puskás nagyon sokat melózott. Aztán jött a feketeleves. A 48 és az 54 perc között szinte semmi nem sikerült. Hiába mentünk előre nem találtuk a kemény védekezés ellenszerét. Petrus és Szabados révén 7-1-es vendég etap következett. Mindössze négy perc volt a mérkőzésből hátra és hárommal vezettek a vendégek. Sőt nem egyszer támadhattak a negyedik gólunkért. Pityer helyett Győri védte a kapunkat az utolsó 4 percre. Ági kipihenten több nagy ziccert sikerült kifognia. Vérszemet kaptunk, Puskás két, Gazsovics és Szabó egy góljával megfordítottuk az eredményt. Fél perc volt a meccsből és egy góllal már mi vezettünk. A végén támadhattak a balmaziak az egyenlítő góljukért, de Győri bravúrral védte ki a jobb felső sarkos lövést. Így mi örülhettünk a végén.

 

A képen a következők lehetnek: 11 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya

 

Összességében mondhatjuk azt,hogy a győzelmünk ellenére is csalódottak vagyunk, viszont azt is látni kell, hogy a lányoknak ezt volt a harmadik meccsük egy héten belül. Egyszerűen elfáradtak, ami nem lepődtünk meg. De dicséret is illeti őket, hiszen nem adták fel és -3-ról meg tudták nyerni a mérkőzést. Puskás, Győri,Mód és Pityer játéka kiemelkedő volt. Lányoknak jól fog jönni a háromnapos szünet. 

 

NB1/B Keleti csoport

 

Kispest NKK – NKK Balmazújváros 34-33 (20-17)

Soroksári Sportcsarnok 100 néző Jk:Csuka-Kocsis

 

G:Puskás Lilla 12,Mód Noémi 7,Gazsovics Virág 4,Szabó Edina 4(3),Szita Katalin 3(1),Krenner Fanni 2,Réti Panna 1,Felső Anna 1.

Hétméteresek: 5/4 ill. 6/

Kiállítások: 12perc ill. 12perc

 

A mérkőzés alakulása: 5p:4-1 10p:6-4 15p:10-7 20p:14-9 25p:17-13 30p:20-17 35p:21-20 40p:24-23 45p:27-25 50p:29-29 55p:30-33

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.